Cautare/Google










Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

PIATRA GARD,CURTE,PLACARI SEMINEE,PLACARE SEMINEU,PAVAJE,PAVELE,ALEI

 

PIATRA

PIATRA PLACARI SEMINEE
Piatra pentru placari seminee reprezinta amestecuri naturale din minerale care formeaza rocile, substante solide, omogene fizico-chimic, cu structura cristalina sau amorfa.
Piatra naturala pentru placari seminee este un produs ecologic, de un rafinament deosebit, care prin marea varietate de culori, nuante si texturi ofera posibilitatea unor amenajari exterioare si interioare de exceptie

PIATRA ALEI
Piatra naturala de alei este un material care nu se va demoda niciodata. Pentru piatra de alei nu extista inlocuitor. Folosit din cela mai vechi timpuri, acest material realizeaza combinatia ideala intre eleganta si durabilitate. Intr-o lume dominata de artificial se simte nevoia recreerii conexiunii cu natura - piatra de alei dand forta si expresivitate atat ca impact vizual cat si ca ambianta.

PIATRA CURTE
Piatra de curte (piatra in stare bruta), ideala pentru pavarea aleilor de gradina,placarea soclurilor de locuinte, gardurilor, placarea peretilor exteriori, fac ca oferta nostra sa fie foarte diversificata.
Piatra de curte este de natura bazaltica foarte dura,rezistenta la compresiuni/uzura cu culori variabile de la gri la maro,bej,etc.

PIATRA GARD
Piatra de gard folosita din cela mai vechi timpuri, piatra realizeaza combinatia ideala intre eleganta si durabilitate. Intr-o lume dominata de kitsch se simte nevoia recreerii conexiunii cu autenticul,piatra de gard da o forta si expresivitate atat ca impact vizual cat si ca ambianta.

PIATRA PAVAJE
Desi asfaltul are cea mai mare raspandire in zilele noastre pentru pavarea drumurilor si imbunatatirea circulatiei rutiere, piatra pentru pavaje isi gaseste totusi o intrebuintare eficienta la aleile sau drumurile din centrele vechi ale diverselor orase.
Care este intrebuintarea: piatra pentru pavaje este o piatra rezistenta ce nu necesita schimbarea frecventa, are o aderenta buna si este foarte fiabila.
Pavajele cu piatra din piatra naturala de tip vulcanic este cel mai des intalnita, insa nu putem generaliza in acest sens.. Piatra este potrivita pentru pavaje de alei si zone cu trafic intens.

PIATRA PLACARE SEMINEU
Imbinarea naturii cu utilul este unul din avantajele amenajarii spatiului dorit cu decoratiuni din piatra pentru placare semineu si alte elemente specifice unui spatiu modern: gazon, flori, arbusti, fantani arteziene din piatra, ulcioare din piatra placare semineu etc.

PIATRA PAVELE
Piatra tip pavele poate fi utilizata in cadrul amenajarile interioare: placari pereti interiori, seminee, crame, etc. cat si in cel al amenajarilor exterioare: fatade, placari pereti, garduri din piatra, socluri, pavaje alei, gradini, fantani arteziene, piscine, etc.
Utilizand in cadrul proiectului dumneavoastra bazaltul piatra tip pavele veti realiza un ambient deosebit ce poate fi clasic, elegant, modern sau rustic, in functie de preferinte, punandu-se astfel in valoare design-ul deosebit si personalitatea proprietatii dumneavoastra.

DETALII DESPRE PRET SI DATE TEHNICE GASITI IN PAGINILE CE URMEAZA SAU LA 0722.555.743 !!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one