Cautare/Google


Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

PIATRA GARD,CURTE,PLACARI SEMINEE,PLACARE SEMINEU,PAVAJE,PAVELE,ALEI

 

PIATRA PAVAJE

PIATRA PAVAJE

Desi asfaltul are cea mai mare raspandire in zilele noastre pentru pavarea drumurilor si imbunatatirea circulatiei rutiere, piatra pentru pavaje isi gaseste totusi o intrebuintare eficienta la aleile sau drumurile din centrele vechi ale diverselor orase.
Care este intrebuintarea: piatra pentru pavaje este o piatra rezistenta ce nu necesita schimbarea frecventa, are o aderenta buna si este foarte fiabila.

Pavajele cu piatra din piatra naturala de tip vulcanic este cel mai des intalnita, insa nu putem generaliza in acest sens.. Piatra este potrivita pentru pavaje de alei si zone cu trafic intens.

Piatra pentru pavaje este de natura bazaltica foarte dura,rezistenta la compresiuni/uzura cu culori variabile de la gri la maro,bej,etc.

Este sortata (paletizata/infoliata) cu grosimi variabile:
-intre 1-3cm pentru placari verticale sau pavaje orizontale (rezistenta la trafic mai mic de 10 tone) paletizata la aprox.25mp/palet (800-1000kg)-17 Lei/mp
-intre 4-7cm pentru pavaje grele sau diverse aplicati in constructii (rezistenta la trafic de pina la 50 tone)paletizata la aprox.15mp/palet (1000-1200kg)-20 Lei/mp

Va invitam sa consultati si galeria foto de pe site pentru a vedea cateva lucrari reprezentative pentru produsele realizate din piatra pentru pavaje.

DETALII LA 0722.555.743 !!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one