Cautare/Google


Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

PIATRA GARD,CURTE,PLACARI SEMINEE,PLACARE SEMINEU,PAVAJE,PAVELE,ALEI

 

PIATRA PAVELE

PIATRA PAVELE

Piatra tip pavele poate fi utilizata in cadrul amenajarile interioare: placari pereti interiori, seminee, crame, etc. cat si in cel al amenajarilor exterioare: fatade, placari pereti, garduri din piatra, socluri, pavaje alei, gradini, fantani arteziene, piscine, etc.
Utilizand in cadrul proiectului dumneavoastra bazaltul piatra tip pavele veti realiza un ambient deosebit ce poate fi clasic, elegant, modern sau rustic, in functie de preferinte, punandu-se astfel in valoare design-ul deosebit si personalitatea proprietatii dumneavoastra.
Toate tipurile de placaje decorative din piatra tip pavele produse de noi se pot folosi atat la interior cat si la exterior.

Piatra tip pavele este de natura bazaltica foarte dura,rezistenta la compresiunisau uzura,cu culori variabile de la gri la maro,bej,etc.

Este sortata (paletizata/infoliata) cu grosimi variabile:
Piatra tip pavele este cioplita manual cu grosimi intre 4-7cm/15x15cm, 10x10cm, etc. (laturi regulate si rezistenta la trafic de peste la 50 tone)

Va invitam sa consultati si galeria foto de pe site pentru a vedea cateva lucrari reprezentative pentru produsele realizate din piatra tip pavele.

DETALII LA 0722.555.743 !!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one